Säkra din omgivning: WOOX smarta utomhuskameran med solenergi

Feb 18, 2024

När det gäller säkerhet för hem och kontor står WOOX Smart trådlös PTZ-kamera för utomhusbruk med solpanelsats ut som en ledstjärna för innovation och hållbarhet. Denna banbrytande säkerhetslösning erbjuder en mängd funktioner som är utformade för att hålla dina lokaler under vaksam uppsikt, utan miljöpåverkan.

Miljövänlig energi med solkraft
Den utmärkande egenskapen hos WOOX Smart-kameran är dess engagemang för grön energi. Kameran är utrustad med en 3W solpanel som garanterar kontinuerlig laddning, vilket främjar energieffektivitet och hållbarhet. Detta bidrar inte bara till en grönare framtid utan säkerställer också att ditt säkerhetssystem alltid är uppkopplat och redo.

Avancerade övervakningsfunktioner
Med 2K 3MP Full HD-utgång och PTZ-kontroll levererar kameran kristallklara bilder och möjliggör fjärrjusteringar för att täcka alla vinklar. De tre innovativa lägena för mörkerseende - infrarött, färgnatt och smart natt - säkerställer att kameran fångar varje detalj, även mitt i natten.

Väderbeständig och tålig
WOOX smarta kamera är byggd för att tåla mycket och har en IP65-certifiering som gör den väderbeständig och UV-resistent. Oavsett om det är gassande sol eller hällande regn förblir kamerans prestanda kompromisslös, vilket garanterar tillförlitlig övervakning under alla förhållanden.

Trådlös bekvämlighet och lång batteritid
Kamerans trådlösa design och uppladdningsbara 5200mAh-batteri med hög kapacitet ger upp till 3 månaders drift på en full laddning. Denna trådlösa flexibilitet, i kombination med meddelanden om låg batterinivå, innebär att din säkerhet aldrig sviker.

Interaktiv säkerhet med tvåvägsljud
För att förbättra säkerheten har kameran ett tvåvägsljudsystem som möjliggör kommunikation i realtid. Oavsett om det handlar om att ge instruktioner till en besökare eller avvärja potentiella hot håller WOOX Smart-kameran dig uppkopplad och i kontroll.

Säkerhet i hemmet
Håll ett öga på din egendom och interagera med besökare eller avskräck oönskade gäster var du än befinner dig.

Övervakning av kontor
Övervaka kontorslokalerna efter stängning och garantera trygghet och säkerhet dygnet runt.

Miljömedvetna installationer
Perfekt för platser där gröna energilösningar föredras eller krävs.

Sammanfattningsvis är WOOX Smart trådlös utomhuskamera med solpanelsats ett bevis på den harmoniska blandningen av teknik och hållbarhet, och erbjuder en robust säkerhetslösning som är skonsam mot planeten.

[DELA]

Om Woox

Woox är ett välkänt varumärke som erbjuder smarta hemprodukter för att förenkla din vardag. Företaget grundades 2018 med målsättningen att tillhandahålla högkvalitativa och lättanvända smarta hemenheter till överkomliga priser. Samtliga Woox-produkter integreras med Woox Home-appen, Amazon Alexa, Google Assistant och IFTTT för smidig röststyrning och automatisering. Produktutbudet omfattar belysning, säkerhetskameror, smarta uttag, sensorer och mycket mer. Woox har strategiska samarbeten med Tuya Smart och fabriker i Kina för att möjliggöra snabb innovation. Från WiFi- till Zigbee-enheter strävar Woox efter att erbjuda smarta hemlösningar med lång batteritid och stabil anslutning. Woox har erhållit alla nödvändiga europeiska certifieringar för att garantera produktsäkerhet och kvalitet. Med en estetisk förpackningsdesign och flerspråkiga manualer är Woox-enheterna tillgängliga och enkla att installera. Upplev ett smartare boende med Woox ständigt växande ekosystem av smarta hemprodukter.